Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

  • aboutus

Yuyao Sanxing Teknik Mesin & Listrik Co., Ltd. minangka perusahaan saham gabungan sing nggabungake produksi, riset lan pangembangan produk elektromekanis. Perusahaan utamane duwe spesialisasi ing riset, pangembangan lan manufaktur aktuator linier, kothak kontrol, sistem take-off lan landing televisi, sistem ngangkat perabotan lan produk liyane, lan mboko sithik nggawe produksi skala besar khusus.

 

Area Aplikasi